INLOOPSPREEKUUR
 
Benders Advocaten wil de drempel naar de advocatuur laag houden. Elke week organiseren we daarom een open spreekuur, geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt dan, bij voorkeur op afspraak, binnenlopen om een vraagstuk aan een van onze advocaten voor te leggen. Let wel dat het bij deze bijzondere service niet gaat om het verkrijgen van een second opinion.
 
U bespreekt uw zaak kort met de advocaat, die vervolgens een eerste inschatting maakt en een voorlopig advies geeft. Indien de advocaat in overleg met u besluit de zaak te behandelen, dan maakt hij of zij direct een vervolgafspraak. Als tijdens het spreekuur echter vast komt te staan dat het niet zinvol is om op de kwestie door te gaan (bijvoorbeeld in verband met bewijsnood of op basis van een kosten-batenanalyse), hebt u in ieder geval duidelijkheid. 
 
Graag nodigen wij u uit om via dit aanmeldformulier uw gegevens aan ons door te geven in verband met de planning voor het spreekuur. 
 
Het inloopspreekuur is de ene week op dinsdagochtend van 10.00 uur tot en met 12.00 uur  en de andere week op donderdagavond van 16.00 uur tot en met 18.00 uur.

Toekomstige evenementen

Er zijn 3 toekomstige evenementen

14
dec
2017
INLOOPSPREEKUUR

Middag

19
dec
2017
INLOOPSPREEKUUR

Ochtend

28
dec
2017
INLOOPSPREEKUUR

Middag

 

Benders Advocaten
J.L VAN RIJWEG 44
2713 JA ZOETERMEER
 

Back to top